23 травня 2020 р. "Голлівуд над Дніпром: Трахтемирів та озеро Бучак"

 ›   ›  23 травня 2020 р. "Голлівуд над Дніпром: Трахтемирів та озеро Бучак"

Близько 30 тисяч кроків піших прогулянок Трахтемирівським півостровом нарахували крокоміри учасників першої посткарантинної подорожі Клубу мандрівників НавколоUA у відродженому автомобільному форматі.

Індивідуальний транспорт, величезні території просто неба та одночасна робота двох гідів дозволили провести насичений екскурсійний день з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Колоною автівок ми діставалися лише ключових точок маршруту – Трахтемирова та Бучака. А далі – кілометри й кілометри диких стежин лісами, ярами, пагорбами та стрімкими берегами Дніпра. І все це у супроводі цікавезних розповідей про переплетіння історій, культур і народів у цьому місці української сили від Ірини Воропай та Дмитра Іванова, які представляли Державний історико-культурний заповідник "Трахтемирів". А ще філософствування відлюдника Скіфа, пентограма на могилі козака-характерника, казкове озеро в Бучаку, історії, спогади та жарти по раціях під час переїздів, обід-пікнік з домашніми смаколиками та м'ятним чаєм та радість живого спілкування після вимушеної ізоляції.

Дякуємо всім учасникам!


Адреса:

м. Київ

navkoloua@ukr.net

Телефони:

(067) 465-92-63, (066) 779-57-13