06 червня 2020 р. "Голлівуд над Дніпром: Трахтемирів та озеро Бучак"

 ›   ›  06 червня 2020 р. "Голлівуд над Дніпром: Трахтемирів та озеро Бучак"

Перший день справжнього довгоочікуваного літа Клуб мандрівників НавколоUA провів у мальовничих місцях над Дніпром, які називають Канівськими горами або "Голлівудом над Дніпром".

Державний історико-культурний заповідник "Трахтемирів" вже вдруге за цей сезон приймав нас на своїх квітучих лісостепових просторах.

Ми пройшли тінистими стежками однієї з найбільших у Європі яружно-балкових систем до найвищої точки Трахтемирівського півострова – висоти 222. Побачили скіфські вали, козацький цвинтар та знамените дерево-тризуб.

Не менш яскраві враження чекали на учасників в екзотичному селі Бучак з його природніми та рукотворними лабіринтами, археологічними пам'ятками, аутентичним млином та неймовірним озером. Наш гід, науковий співробітник заповідника та активість маленької бучаківської громади Дмитро Іванов наситив цей день вражаючими фактами, цікавими історіями та веселими байками, за що йому велика подяка від клубу.

І це була вже друга наша клубна мандрівка у відродженому автомобільному форматі, який став дуже актуальним у карантинний період. Подорожувати власними автівками, в колоні, з раціями, по організованому маршруту – це дуже зручно і друзям, і родинам, і дітям, і собакам.

Готуймося до наступних автомандрів!


Адреса:

м. Київ

navkoloua@ukr.net

Телефони:

(067) 465-92-63, (066) 779-57-13