27 червня 2020 р. "Коростишівські каньйони та фестиваль петуній в "Добропарку"

 ›   ›  27 червня 2020 р. "Коростишівські каньйони та фестиваль петуній в "Добропарку"

Сонце, камінь, вода і багато зелені було під час подорожі Клубу мандрівників НавколоUA до гранітної країни зі столицею в Коростишеві.

Нашою головною метою цього разу були прохолодні та прозорі водойми, що утворилися на місці відпрацьованих гранітних кар'єрів Коростишівщини. Побачили і найвідоміший кар'єр, який часто називають Коростишівським каньйоном і постійно знімають в кіно, і найбільший та найпопулярніший серед коростишівців кар'єр Вороного, і кар'єр Високий камінь, котрий, попри деяку віддаленість від траси, також був переповнений відпочивальниками з машинами, наметами і шашликами.

Тому не менші, а може й більші враження лишилися від інших чарівних моментів подорожі. Під час прогулянки Коростишівським парком скульптур ми випадково зустріли та поспілкувалися з його творцем, веселуном Віталієм Рожиком.

Зачарував медетативним спокоєм Тетерівський кіш з дерев'яними скульптурами козаків характерників, фантастичними розписами Олексія Альошкіна на стінах та магією бджіл, яку продемонстрував нам Сергій Шевченко.

Цікаво було відвідати і урочище Високий камінь зі стоянкою давньої людини.

А у фіналі був Добропарк, де проходив яскравий Фестиваль петуній та бегоній, та лавандове поле. Та ще й повітряні кулі у вечірньому небі!

Дякуємо всім учасникам!


Адреса:

м. Київ

navkoloua@ukr.net

Телефони:

(067) 465-92-63, (066) 779-57-13