13 березня 2021 р. "Поліська Масниця в Міжріччі"

 ›   ›  13 березня 2021 р. "Поліська Масниця в Міжріччі"

На зустріч із поліською весною вирушив Клуб мандрівників НавколоUA під час цьогорічних масляних вихідних, не злякавшись снігопаду, що пройшов напередодні.

Для святкування Колодія цього разу мандрівники обрали Регіональний ландшафтний парк "Міжрічинський"  та його маленьку столицю – село Отрохи.

З його цьогорічних новинок відвідали новий сафарі-парк Dereville, який гарантує зустріч з дикими тваринами у майже природних умовах. Побачили і оленів, і ланей, і муфлонів, а з кудлатими шотландськими коровами, флегматичним азійським буйволом та грайливою ламою, можна сказати, познайомилися та поспілкувалися особисто.

Після тривалої прогулянки лісом мандрівників добре зігріла гостинна зустріч з родиною хранителів міжрічинських лісів Андрія та Світлани Сагайдаків, тепла атмосфера їхнього Музею лісових промислів, вогонь у печі та фірмові міжрічинські настоянки під куліш, вареники й налисники. Після цього нетривала презентаційна прогулянка Міжрічинською пущею здалася легкою та невимушеною – вийшло гарне промо майбутньої травневої подорожі на конвалії до Міжріччя. А після повернення з екостежки на мандрівників вже чекало опудало Морени, чиє обличчя не залишило сумнівів, що її треба негайно спалити, прогнавши разом із зимою все погане і закликавши з весною все найкраще. Тепла та сонячна погода під кінець дня ніби підтвердила, що нам усе вдалося якнайкраще.

Дякуємо всім учасникам!


Адреса:

м. Київ

navkoloua@ukr.net

Телефони:

(067) 465-92-63, (066) 779-57-13