30 серпня 2020 р. "Казкове село і приватна виноробня: гастроподорож Київщиною"

 ›   ›  30 серпня 2020 р. "Казкове село і приватна виноробня: гастроподорож Київщиною"

Оновлений еногастрономічний маршрут Київщиною від Клубу мандрівників НавколоUA знову зібрав велику компанію поціновувачів смачних історій і п'янких дегустацій.

Цього разу ми розширили екскурсію в казковому селі Бобриця, яке нам дуже яскраво презентувала місцева активістка Олена Палій. Крім екоферми Green Gold, яка порадувала врожаєм яблук та експерементальною партією яблучного сидру, ми також відвідали Кінний клуб Arion Endurance, щоб познайомитися з його засновницею Лесею Гордієнко та її породистими вихованцями з цікавими та зворушливими історіями, а також гарно відпочили у домашньому кафе-пекарні "Tut Gut" гостинної родини Денні і Ксенії Клапперів, які пригостили нас фірмовими німецькими брецелями.

А у фіналі був розкішний закат, приємні розмови про вино та розмаїття смаків і післясмаків на дегустаційній терасі приватної виноробні Cassia wine родини Кас'яненків. На дегустацію були представлені: Шардоне витримане "помаранчеве", ординарні Піно-нуар, Мерло та Одеський чорний, купажний "Бордом" (Мерло-Каберне), а також витримане Каберне 2017 року. Приємною несподіванкою стала бонусна пляшка витриманого вина з винограду сорту Молдова, яке здивувало поціновувачів шикарним букетом. Звісно, ніхто не поїхав звідси з порожніми руками.

Зважаючи на велику кількість заявок на цю подорож, які ми не змогли задовольнити через обмеження в чисельності групи, Клуб мандрівників НавколоUA планує повторити цей маршрут найближчим часом.

Стежте за анонсами!


Адреса:

м. Київ

navkoloua@ukr.net

Телефони:

(067) 465-92-63, (066) 779-57-13